Tvåbarnsmamman

skogen

Kategori:





















Jul. 31, 2013

Kategori:



Bloppis

Kategori:



Blå carena liggdel 500:-



svart klänning från indiska stl s 50:-



Gul klänning ifrån cellbes stl 34/36 30:-



rosa festklänning ifrån stylebystars stl s 50:-



svart glittrig klänning från indiska stl xs 30:-



paljett klänning från sisters point xs/s 30:-


mer grejjer kan dyka upp så håll utkik :)

Vilken dag!

Kategori:

Morgonen börja med att tobbe for å hämta en säng till Milton hos svärmor.
Efter de for vi in till stan, först in på dollar, där köpte vi ett täcke till sonen å svärmor köpte en vardagsrums matta till oss, helt fantastisk är hon! när vi kände att vi va klar där for vi på ldl å handla lite å sedan hem!

Hemma så dona vi i Miltons rum å byggde ihop hans säng å gjoree de fint å mysigt, sedan bytte vi tv bänk i vardagsrummet, å så snyggt de blev, men de är saker än som ska köpas in till vårat hem.

Nu har iag barna somna å jag å sambon ser på tv innan ja ska dunka skallen på kudden å sova :)


ps. min paris hilton klockan komma i brevlådan idag också! :D









Måååndag

Kategori:








Haft en kanon dag idag trots att Milton vakna 7 i morse. Bara har lekt å dona på både ute i de blöta å inne. Syrran fick iaf sova ut riktigt efter att ha jobba natten.

höll på missa bussen hem, men vi hade turen att buss chauffören såg oss å stannade :)

Min lillebror å lillesyster har även varit på besök. tog med lillebror ner å bada på rösta. så skoj vi hade,även Milton våga simma i stora bassängen med armpuffar å flytgrejj runt magen. :) Har även tvättat en stor hög med tvätt, känner mig riktigt duktig :)

Melvin börjar allt mer bli social å de är så kul när han bara pratar å pratar :)

Nu har jag duschat å lagt barn så nu ska jag själv gå i säng, så god natt :)

sista bilden är på min underbara häst ja haft en gång i tiden. Min låssas pappa har hävt i väg henne å jag får ej veta vart hon är! :,( playgirl hammering varmblod sto född 98 vet ni vart hon kan va så säg till! hon finns inte med på travsport för de är min låssas pappa som står på henne där!

Min helg

Kategori:

har jag spenderat med min lilla familj. vi har varit å bada å vi har vare ute å lekt, vare hos svärmor på middag, mina små syskon har vare på besök. så jag har haft en toppen helg!

idag åker jag till syrran å ska va barnvakt åt hennes kids då hon ska jobba natt.
så nu blire till å städa lite här hemma å dona på innan man åker :)





varmt å skönt

Kategori:



har haft en underbar dag! jag har solat å vare ute me familjen å lekt. varit hos svärmor på middag å så avslutades kvällen med en massage av min kära sambo! :D

älskar min fina lilla familj♥

onsdagen 24/07-13

Kategori:

igår va de fullt upp hela dagen. syrran å hennes barn å sambo komma förbi på dan åså gick vi till röstabadet å bada lite å hade de mysigt. gjorde även as god middag som jag å syrran gjorde.
När klockan blev strax före 6 åkte de hem å då vare bara å börja diska å plocka undan hemma sen vare typ bara å lägga barnen å gå i säng själv :)

Gårdagen

Kategori:









i feel god today

Kategori:




















Har haft en underbar måndag med min underbara familj idag :)

sista bilden är ifrån hogges i lördags med min absolut bästa vän Isabelle♥

gårdagens & dagens

Kategori:















Bilder :)

Jul. 19, 2013

Kategori:



rent ut sagt har min dag varit ett helvete asså. grinande Melvin å jobbiga Millton. fy så ont i huvudet ja haft å vare riktigt less.

har iaf vare på bvc med melvin å han växer så de knakar. efter de handla ja inför morgon dagen för jag fyller nämligen 20 år i morgon så de blir full fart i morgon :) god natt allihopa

helt okej dag

Kategori:






Igår så va jag som sagt hos syster, komma hem runt 4. slapp tisdag då ja hade sjukt ont i ryggen. dock dansa ja en stund på kvällen till dans spel :)

Idag har städning,diskning,tvättning å bakning stått på schema.
Milton fick även för sig att bada i diskhon oxå, haha.

Nu har ja sett filmen mama med älskling så de är dax att borsta tänderna å gå i säng för i morgon ska ja på bvc med lillprinsen, ska bli spännande å se vad han väger :)
i morgon blir de även förbereda lite inför festen på lördag som jag ska ha då ja fyller 20 år! ska bli riktigt kul faktist. Om jag inte bangar pga att Melvin ska va borta från mig från lördag till söndag. de är nog de ja gruvar mig mest över ^^, aja nog pratat om de :) god natt ★

dagen

Kategori:








haft kanon väder idag! så va ute med pojkarna på fm å lekte.

man kan säga att dagen har varit helt fantastisk trotts min onda rygg.

syrran jobbar natt igen så jag är barnvakt idag också. så nu tänkte jag gå i säng :) god natt ^^,

Bilder

Kategori:
















haft en underbar dag! nu sitter ja barnvakt åt syrrans pojkar då hon jobbar natt. :)

My day! :)

Kategori:









som sagt så va ja till sundsvall med amanda å busan (shettisen) på någon köraktivitet. å de va kul dock vare inge folk så resan va onödig. Men ja fick ju umgås med amanda iaf :)
resten av dagen har ja bara slappat, lega å sove med Melvin. hjälpte min 93 åriga granne att få hit en som kunde bryta upp dörren åt han då han vare instängd hela dan å låset hade gått sönder så de gick inte att öppna varken utifrån eller innifrån. stackarn..

Nu ligger ja åtirgen i soffan å funderar starkt på att gå i säng. är så sjukt trött! god natt :)

dagens bilder

Kategori:









Har varit på rösta badet nästan hela dan å solat,badat å bara haft de bra! nu mot kvällskanten har jag dansa dansspel på playstation å de va riktigt kul.

Nu sover minstingen å ska försöka lägga storpojken sen spela lite playstation 3 med min kära sambo sen blire sängen, klockan ringer 06,00 då ja ska med amanda till sundsvall med hennes lilla schettis :)

dåligt uppdaterat

Kategori:

jag vet. jag har varit dålig på att uppdatera bloggen.

Har iaf vare lite mycket de senaste dagarna.

i onsdags hade helenas hästar rymt så då hjälpte ja henne med att ta dom te stallet.

igår va ja i sundsvall med helena hela dan å handla lite å de va riktigt kul må ja säga :)

åså idag har jag ridit tuzze (hanna-karins häst) å tyckte han va en super härlig häst å rida men så kom ja även fram till idag att jag ska ta en paus från ridningen ett tag. jag känner att ja vill lägga lite mer tid på mina barn. Lite jobbigt att behöva lämna tillbaka peach men jag känner att jag inte har tid med hästar just nu.

så jag har vare å pussat på peach å gosat med henne nu på kvällskvisten så ja hoppas hon får de bra iaf.

Nu ska ja iaf se film me min kära sambo sen blire sängen för jag är grymt trött!











städdag!

Kategori:




Idag har de i princip varit städdag, Eftersom sonen va dålig igår så blev hela lägenheten städad så alla bakterier är nu borta hoppas jag :) har även tvättat en stor hög med tvätt så de va skönt att den försvann.


Nu sitter jag å sambon å kollar på tv å samtidigt kollar ja på lite roliga saker på tradera,jysk och olika bloggar å dricker yhogurt ^^,

I morgon blire antingen åka till syster eller så kommer min saknade vän kikki som även är gudmor till Milton! ♥

Nu ska ja fortsätta kika vidare! puss på er ☆or ;)

Min dag!

Kategori:



Vilken dag! morgonen börja med att Milton fick "magsjuka" så vi åkte aldrig till syster. Medans älskling va hemma med Milton kunde lillasyrran passa Melvin medans ja red med merre ewelina å lisa till jättendal med hästarna. pirran fick åka transport till jättendal så jag red merres häst phoniex! underbar häst å rida! väl framme i jättendal så vare bara å bygga hagen som va sönder efter de for jag å helena å hämta peach i harmånger.

Väl i jättendal så ska vi försöka betäcka min prinsessa med en otroligt fin hingst crubitz som är helenas. Men tyvärr blev de inge då pirran inte va riktigt redo än så de är bara å vänta ett tag till :)

så min dag har vare fullspäckad måste ja säga. Milton är mycket bättre så de känns hur bra som helst. Nu sitter jag i soffan nyduschad å ser film med min kära sambo sen blire lägga sig!
:)

Min helg

Kategori:

har varit hur bra som helst! Jag har bada,ridit,solat,cyklat, ätit goda middagar, haft myskvällar å bara haft de bra!

Nu sitter jag å ritar lite ute på balkongen innan ja ska packa för att åka till min syster i morgob i nåra dagar å det kommer vara hur mysigt å roligt som helst :)

Så ja hoppas eran helg har varit as kalas ;)










My star★

Kategori:







Jul. 03, 2013

Kategori:













underbar dag ! badat å ridit. dock blev jag attackerad av en kompis häst när ja skulle försöka ta henne i hagen då hon atackera henne innan. ont så inni gjorde det. nu har ja nyss vare ut med vovvarna så nu blire film me babe :)

Härlig dag!

Kategori:













Vare å bada två gånger idag. även hundvakt åt systers hund Torak. äte tacos å haft de bra bara. M,s lillasyster red peach åt mig idag, så tack så mycket :)

Melvin blir blyg :)

Kategori: videor

Dagens bilder

Kategori:








Badat hela dagen och sedan skutta lite på peach :)



Gårdagens bilder.

Kategori:









Blev tyvärr inga bilder från rallyt igår, men så kul ja haft i helgen! :D Ballongerna fick sonen efter en station vi hade på rallyt igår. de blev nåra över ^^,